TRADITIES MOETEN BLIJVEN BESTAAN.

Verschillende “oude” tradities staan vandaag de dag ter discussie, maar over één oude traditie valt bij ons niet aan te tornen…..
En dat is dat we blijven genieten van elkaars aanwezigheid en het allerliefste samen genieten van lekker eten.

Wij bereiden eten zoals we zijn, we stoppen er veel tijd en aandacht in, we bereiden alles met passie maar vooral met liefde.
En dat proef je zeker terug in onze zelfgemaakte gerechten.

Als kleine kinderen zien we oma nog achter de pannen staan en altijd met een lach op haar gezicht.
En altijd kwam er een standaard zinnetje uit; ik kook met liefde en met plezier, maar vooral op gevoel!
Toen we zelf achter de potjes en de pannen kropen was het vooral oma of mamma die kwam keuren…..en in het begin ontbrak nog wel eens “het gevoel”. Nu jaren later hebben we datgene volledig in de vingers, en proberen het nu al onze eigen kinderen bij te brengen……

Want wat is dan dat “gevoel”?
Voor onze gerechten weten we altijd wel welke specerijen en kruiden er nodig zijn om tot die overheerlijke smaak te komen, maar nooit de hoeveelheid. 
Het is altijd een beetje van dit en een beetje van dat, en niet te vergeten een scheutje van dat ene er nog bij.
En U kunt het al raden, je doet de specerijen op gevoel erbij, en dan is vooral de neus en je smaakpapillen die zeggen…..perfect.

Wij staan achter onze gerechten en durven te zeggen dat U zich een stukje dichter bij Indonesië waant, zodra U de eerste hap tot U neemt…..
Selamat makan en graag tot ziens bij Saté Blanda 


Onze oma, de oprichtster van onze familie tradities